T E C H: Favorite apps

IMG_1558Mijn telefoon neem ik overal mee naartoe. Het is mijn dagboek, fototoestel, inspiratie-ding, muziek-leverancier en nog veel meer. Lees verder voor mijn (vers-)ontdekte favoriete apps die mijn leven nog een tikkeltje technischer en leuker maken;).

Schermafbeelding 2015-04-26 om 19.04.43SoChicken – Voor veel dingen en levenslessen. Kort en inspirerend leesvoer. Een leuker en makkelijker leven via deze app met regelmatig nieuwe updates en telkens volop inspiratie!

 

Schermafbeelding 2015-04-26 om 19.03.59Headspace – Een superhandige app voor meditatie. Zoals Headspace zelf omschrijft: ‘a way of treating your head right’. Via deze app leer je hoe je je brein door middel van meditatietechnieken en mindfulness kunt trainen voor een gezonder, gelukkiger leven.

 

Schermafbeelding 2015-04-26 om 19.03.33MyFitnessPal – Mijn online voedingsdagboek. Voor als je precies wil kunnen bijhouden wat je binnenkrijgt aan voeding, is deze app echt top. MyFitnessPal beschikt over de grootste voedseldatabase van alle iOS calorieëntellers. Handig voor een snelle registratie van eten en trainingen. Let op: kan confronterend zijn;), maar daarmee ook motiverend!

 

Schermafbeelding 2015-04-26 om 19.03.12NikeTrainingClub – Jouw personal trainer in een app. Een handige app vol met trainingen en oefeningen. Meer dan 100 workouts staan voor je klaar, met duidelijke filmpjes per oefening. Top voor als je thuis een korte training wil doen, of als inspiratie voor je workouts!

 

Schermafbeelding 2015-04-26 om 19.02.49Wunderlist – Deze app helpt je om dingen af te krijgen, of je nu een vakantie plant, een boodschappenlijstje deelt of meerdere projecten managet voor je werk. Ik kick op to-do lijstjes en sleep dan ook dagelijks boekjes en lijstjes overal mee naartoe. Niet meer nodig met deze app! Al je lijstjes overzichtelijk onder elkaar. Ik ga jubelen van zoiets.

 

Schermafbeelding 2015-04-26 om 19.02.1975Tools – Dit is een kaartenset in een app die je stimuleert in het creatief denken tijdens verschillende fases van een proces of situatie waar nieuwe ideeën gewenst zijn. Op zoek naar nieuwe prikkels voor je creatieve denkproces? Dan is dit de app die je zoekt. Zelfs als ik niet bewust op zoek ben naar nieuwe inspiratie en ik uit verveling een kaartje in deze app aanklik, borrelen er nieuwe ideeën op!

Wat is jouw favoriete (nieuw-ontdekte) app? 

Leave a Reply