L I F E: Baaldinsdag.

large (4)Ik heb vandaag een baaldag. Allemaal relatief als je het hedendaagse nieuws voorbij ziet komen. Maar toch. Baal bleh meh zeur steun. Aangezien ik alles van me af probeer te schrijven sinds een tijdje, laat ik jullie genieten van mijn baalmomenten van vandaag.

– Ik nieste nadat ik mijn mascara had aangebracht. En geen charmante, girly nies zoals meisjes in de film dat schattig doen. Nee, een aardbeving-opwekkende-nijlpaarden-nies. Picture that (vergeet de mascara niet).

– Ik verloor mijn rietje compleet in een veel te groot glas drinken. Idem dito met het papieren labeltje aan mijn theezakje. (Lees: geknoei en verbrande vingers).

– Alles is tegelijk op en leeg. Wc-papier, afwasmiddel, oogpotlood, dagcrème, bodylotion, douchegel en mijn portemonnee. Heel vervelend ja. Zeker op zo’n baaldinsdag.

– Het was veel te druk in de sportschool. Ik houd niet van wachten, niet van haasten en niet van wachtende mensen naast mij (een poging tot arrogant kijken hielp niets, grommen ook niet).

– Ik laat alles vallen. Stapeltjes (net) opgevouwen kleding, een flesje water zonder dop, muntjes (in de rij bij de kassa in de supermarkt, onhandig!) en een ipad (gelukkig doet-ie het nog!).

– In huis heb ik vandaag ineens maar twee streepjes wifi in plaats van drie.

– Mijn kettinkje zit in de knoop. Iets fragiels uit de knoop halen terwijl je handen vol frustratie en ongeduld zitten werkt niet kan ik je vertellen.

– Ik wil me verstoppen in bed of op/onder de bank maar ik moet dingen doen.

– Tot overmaat van ramp staat vandaag niks leuk. Ik heb niks om aan te doen, want niks staat/past. Je kent het wel.

Normaal geef ik mezelf een schop onder mijn kont op zo’n dag (figuurlijk gezien), maar vandaag is zo’n dag dat dat onmogelijk lukt. Dus ik blijf er nog even lekker in hangen. Zorg dat je me niet tegenkomt vandaag.

Gelukkig is er morgen weer een dag. En vertel me alsjeblieft dat ik niet de enige ben die weleens zo’n dag (of 2) heeft. Tips?

Image: klik

1 thought on “L I F E: Baaldinsdag.”

Leave a Reply